Tuesday, November 25, 2008

TIA AMELIA - Kosmetik terlaris dipasaran Malaysia 2008

Tia Amelia merupakan produk keluaran Malaysia.Produk ini sememangnya produk kosmetik yang paling laris buat masa ini.Mengapa produk ini laris?

1.Iklan TV yang berterusan
2.Produk yang sangat berkesan
3.Harga yang berpatutan

95% pengguna berumur 15-40 tahun yang menggunakan Tia Amelia berkata produk ini dapat menghilangkan segala masalah pada kulit muka mereka hanya dalam masa dua minggu.MENAKJUBKAN!

Walaubagaimanapun,hanya 50% pengguna yang berumur 41 tahun keatas mengatakan produk ini sesuai untuk mereka. Oleh itu saya sarankan sesiapa yang ingin menggunakan Tia Amelia haruslah yang berumur 40 tahun kebawah.Sesiapa yang berumur 41 tahun keatas bolehlah mencuba produk Natasya Gold.
- Harga Tia Amelia RM95.00(S/M) / RM105.00(S/S)


- Penghantaran melalui pos juga disediakan


- Dapatkan harga diskaun sehingga 20% di facebook kami "Kedai Jamu Rakyat". Jadi rakan kami & hantar pesanan kepada kami untuk order produk yang di ingini. klik disini http://www.facebook.com/kedaijamurakyat

6 comments:

bella said...

salam..sy bella dari kota bharu...berumur 20thn...sy sdh setahun lbh memekai produk tia amelia..stlh m'gunakan 2 bln pertama, jerawat kelihatan kecut, kulit muke terasa segar sekali...sy tlh mensyorkan kpd emak sy, kakak ipar sy, mak cik sy dan ramai tmn2 sy...mereka amat berpuas hati dgn perubahan yg mereka dapati...beberapa bln kemudian...kulit muka dan jerawt sy mulai dapati...sy amat tidak berpuas hati dgn perubahan ini...saya hrp pihak tia amelia dpt memberi komen & melakukan sesuatu pd kulit wajah sy...jerawat ini membuatkan saya amat tidak berkeyakinan apabila berhadapan dgn org ramai...tq!

Tia Amelia said...

Saya rasa masalah yg Bella hadapi ialah kulit muka sangat cepat sebati dgn produk yg digunakan.Cara mengatasinya ialah dgn kerap bertukar produk kecantikan.Jika sekarang guna Tia Amelia,guna pula Dwajah..selepas 2bln guna pula Natasha..selepas itu guna pula sendayu tinggi..selepas itu guna semula Tia&setiap 2bulan tukarlah produk.Insya...kulit muka akan sentiasa cantik.

aleeya_nan said...

salam..saya dari perak dan berumur 16 tahun..still belajar lagi..hurm..kulit saya ni mempunyai masalah jeragat yg serius..then..saya try guna set tia amelia ni beserta dgn krim jeragat sekali..hbaru 3 hari saya pakai..kulit muka saya mengelupas..pedih sgt rasanye..rasa malu utk ke sekolah..saya baru menggunakan produk ni..dan saya terpakasa membelanjakan wang yg agak banyak bagi saya sebagai seorg pelajar utk membeli produk ini..hasilnye..tolong berikan saya jalan penyelesaian bagi masalah ini..harap sgt..terima kasih..

farah aimy said...

hai:) sy aimy,stay kt kL skg n brumo 18taon, .sy try diz tia amelia ney sjk taon lps lg dlm bln 6.tia amelia ney bgz.1st sy pkai pn rse mcm da ad kesan,.myb tiap org laen kesan nye kn?.so sy syorkan spe2 nk cuba pky tia amelia ney,try la..cme sy ad konfius ckt je.sy nk tw smeada lps pky foundation tia amelia ney,blh ke kte pkai bedak compact yg telah mengandungi foundation jgk ek?n stu lg,foundation tia amelia ney mmg xblh pkai wktu mlm ke?klu pkai jgk,ape akn jd?..sy arp kekonfiusan sy ney akn terjwb.thanks byk2!

farah aimy said...

btw,lupa nak ckp td yg kulit sy xbermasalah sgt.cume jz xblh kne pns n cpt burn.jerawat xde cme ble time nk dkt period bru ad.tq:)

alamicherb said...

kepada aleeya_nan sila add saya di fb.saya akan cuba ajar cara atasi masalah jeragat anda.

kepada farah aimy plak..sepatutnya bila dah pakai foundation..tak perlu pakai bedak lain.kalau nak pakai malam pun boleh..xda masalah.